Boslaan 75

Foto's

Luxe en ruim chalet op ruime onderhouds arme staanplaats gelegen in het prachtige vakantie dorp Voorthuizen de entree van de veluwe (5)
Luxe en ruim chalet op ruime onderhouds arme staanplaats gelegen in het prachtige vakantie dorp Voorthuizen de entree van de veluwe (5)
Luxe en ruim chalet op ruime onderhouds arme staanplaats gelegen in het prachtige vakantie dorp Voorthuizen de entree van de veluwe (4)
Luxe en ruim chalet op ruime onderhouds arme staanplaats gelegen in het prachtige vakantie dorp Voorthuizen de entree van de veluwe (3)
Luxe en ruim chalet op ruime onderhouds arme staanplaats gelegen in het prachtige vakantie dorp Voorthuizen de entree van de veluwe (12)
Luxe en ruim chalet op ruime onderhouds arme staanplaats gelegen in het prachtige vakantie dorp Voorthuizen de entree van de veluwe (19)
Luxe en ruim chalet op ruime onderhouds arme staanplaats gelegen in het prachtige vakantie dorp Voorthuizen de entree van de veluwe (20)
Luxe en ruim chalet op ruime onderhouds arme staanplaats gelegen in het prachtige vakantie dorp Voorthuizen de entree van de veluwe (18)
Luxe en ruim chalet op ruime onderhouds arme staanplaats gelegen in het prachtige vakantie dorp Voorthuizen de entree van de veluwe (16)
Luxe en ruim chalet op ruime onderhouds arme staanplaats gelegen in het prachtige vakantie dorp Voorthuizen de entree van de veluwe (13)
Luxe en ruim chalet op ruime onderhouds arme staanplaats gelegen in het prachtige vakantie dorp Voorthuizen de entree van de veluwe (14)
Luxe en ruim chalet op ruime onderhouds arme staanplaats gelegen in het prachtige vakantie dorp Voorthuizen de entree van de veluwe (17)

Algemene gegevens

Prijs: € 19.750,-
Prijs p/mnd: Klik hier

Omschrijving

Occassion chalet, afmeting 10.00 x 3.70 met een prachtig aangelegde onderhoudsarme tuin, geheel ingericht waardoor u er morgen al in kunt. Het chalet is geheel gerenoveerd, waardoor de buitenzijde onderhoudsvrij is op de kozijnen na.

Indeling:
Het chalet heeft een badkamer met douche, toilet en wastafel, een ruime slaapkamer met kastenwand en een logeerkamer. De keuken is voorzien van een gascomfort, afzuigkap en een koelkast.
De woonkamer is ruim en heeft door middel van openslaande deuren toegang tot het zonnige terras. Het chalet wordt verwarmd door middel van een gashaard.
De tuin is ruim en geheel onderhoudsvrij met tegels, grind en (binnenkort) prachtig bloeiende hortensia’s!  Voor uw tuinmeubilair en fietsen is plaats in de ruime blokhut.

Heerlijk genieten van uw eigen stukje Veluwe!


Kieftveen 13
3781 PP Voorthuizen

T 0342 47 18 28
M info@thehap.nl

The Hap Chaletpark logo
Chaletpark The Hap B.V.
Kvk 09027679
BTWnr NL 8046.48165.B01