Faciliteiten

Genieten op de Veluwe!

Chaletpark The Hap is voorzien van de volgende nuts-voorzieningen: aardgas met eigen meter, elektra en water gaat via het park.

SOS toegang

Misschien beseft u zich niet dat dichte slagbomen geregeld een barrière vormen om patiënten snel te bereiken. Snelle bereikbaarheid kan soms het verschil maken tussen leven en dood. Daarom doen wij mee met het landelijke initiatief SOS Toegang dat een oplossing biedt voor verminderde bereikbaarheid van patiënten op afgesloten terreinen.

Beveiliging

Het park is geheel omheind en de entree van het park is afgesloten door middel van een slagboom die alleen door de bewoners met een sleutel kan worden geopend. Ook hangt er een camera bij de entree van het park. Aan de achterzijde grenst het park aan de bosrand, de sleutel van de slagboom gebruikt u tevens voor het openen van deze hekjes.

securitas

Parkeren

Voor iedereen is er voldoende parkeerruimte aan de rand van ons park. Om uw veiligheid en rust te kunnen garanderen houden wij ons ‘middenterrein’ autovrij. Vanaf de parkeerplaats die rond het park ligt zijn er diverse doorsteek mogelijkheden waardoor de loopafstand tot een minimum wordt beperkt. Uiteraard mag u met zware aankopen zoals een tv of koelkast wel met de auto naar het plekje toe rijden.

cid14224_fullimage_parkeren

Rust en ruimte

Ons park is kleinschalig van opzet en biedt plaats aan 122 kavels waardoor het persoonlijk blijft. Onze plaatsen zijn ruim en bieden over het algemeen veel privacy. Doordat ons park aan de rand van Staatsbosbeheer ligt, kunt u vanaf ons park door middel van onze toegangspoortjes direct het bos in voor een heerlijke wandeling.

vennetje-in-voorthuizen-aan-de-harderwijkerkarweg


Kieftveen 13
3781 PP Voorthuizen

T 0342 47 18 28
M info@thehap.nl

The Hap Chaletpark logo
Chaletpark The Hap B.V.
Kvk 09027679
BTWnr NL 8046.48165.B01