Omgeving

Genieten op de Veluwe!

Chaletpark The Hap zit in een gebied waar veel te beleven valt, voor zowel de rustzoekers als de actievelingen onder ons.

Natuur

Genieten van de Veluwse natuur, het kan, ons park ligt tegen het bos aan. Er zijn diverse prachtige fiets routes met onderweg rustpunten met oplaadpunten voor de e-bike. Ook voor de sportievelingen, op de mountainbike of racefiets, kunt u in onze omgeving aardig uit de voeten.

Op het park zelf vindt u de rust, maar in de directe omgeving is er voldoende activiteit voor jong en oud. Hierdoor zult u, of de (klein)kinderen zich niet gauw vervelen. De Veluwe heeft de op èèn na grootste attractie dichtheid ter wereld! Kortom er is voldoende te doen.

Chaletpark The Hap is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

lindelaan

Omgeving Voorthuizen

In de directe omgeving van het park is al flink veel te doen. Wat dacht u van een flinke wandeling of fietstocht in de bossen.

Ook is het mogelijk om te gaan zwemmen op recreatiegebied Zeumeren, een recreatieplas waar ook een waterskibaan aanwezig is, zelfs een overdekt speelparadijs voor jonge kinderen. De Randmeren vindt u ook op korte afstand, waar u als watersporter uw hart kunt ophalen.

In Voorthuizen vindt u diverse gezellige lunchrooms, goede restaurants, snackbars en café’s, zodat ook uw innerlijke mens niets te kort komt.

Gezellig winkelen 01 voorthuizen

Dagje uit

Niets is leuker dan een dagje uit te gaan met vrienden, kinderen of de kleinkinderen. Ook hiervoor hoeft u niet ver uit de buurt. Zo kunt u in Apeldoorn de Apenheul bezoeken of de Koningin Juliana Toren, in Dronten vindt u Walibi World, In Harderwijk naar de kartbaan of bij voorbeeld naar het Dolfinarium.

Gouwe ouwe bezoeken? Ga dan is er het naar het Oude Ambachten & Speelgoedmuseum, of het Pluimvee museum, Paleis het Loo of het Kröller Muller museum. Dit alles zit op een afstand van nog geen 20 kilometer.

Ga ook eens naar bijvoorbeeld Amersfoort, een leuke stad om te shoppen maar ook om naar de prachtige oude panden te kijken.

Koppelpoort_Amersfoort

Feestjes

Tja wij Voorthuizenaren houden best van een feestje kom en geniet mee van de nationaalkampioenschap Dwijlorkesten, Voorthuizen straalt, gezellige kermis, braderie, bloemencorso of het loopfestijn.

1 dwijlorkest


Kieftveen 13
3781 PP Voorthuizen

T 0342 47 18 28
M info@thehap.nl

The Hap Chaletpark logo
Chaletpark The Hap B.V.
Kvk 09027679
BTWnr NL 8046.48165.B01