Verkoop chalet

Genieten op de Veluwe!

Verkoop chalet

· De eigenaar van een stacaravan / chalet moet voor het in de verkoop plaatsen, eerst toestemming vragen aan de parkleiding voor verkoop met behoudt van de staanplaats.

· Verkoop en of vererving van caravan of chalet met staanplaats is niet toegestaan, tenzij met  schriftelijke toestemming van de parkleiding.

· Bij verkoop op de plaats worden administratie kosten á € 150,- in rekening gebracht.

· Bij het staangeld van een enkele plaats zit 10 m3 water en zuiveringslasten en 100 Kwh elektra in het staangeld verwerkt. Deze kunnen niet halverwege het jaar worden afgerekend. Wij nemen de meterstanden voor u op, vertellen u het verbruik, het verrekenen doet u zelf.

Om de uniformiteit te bewaren op ons park mag er maar 1 blokhut worden geplaatst, deze mag alleen via ons worden afgenomen. Andere modellen zijn niet toegestaan.

De stacaravan mag niet worden overgedragen als wij geen kennis hebben gemaakt met de nieuwe bewoners en deze hebben “goedgekeurd”.  Wordt dit niet gedaan, dan koopt u alleen het chalet!  

Hiervoor dient een afspraak te worden ingepland alleen tijdens de openingstijden van de receptie (di t/m vrij van 10:00 tot 17:00 en zaterdags van 10:00 tot 16:00 uur) 

Aankoop particulier?
Bent u op ons park bezig met een chalet te kopen van een van onze gasten?
Informeer dan bij ons of het bovenstaande met ons is overlegd.
Hiermee voorkomt u dat u alleen het chalet koopt en dus het chalet van ons park moet verwijderen.


Kieftveen 13
3781 PP Voorthuizen

T 0342 47 18 28
M info@thehap.nl

The Hap Chaletpark logo
Chaletpark The Hap B.V.
Kvk 09027679
BTWnr NL 8046.48165.B01