Afvalscheiding

Genieten op de Veluwe!

HUISVUIL                                                              ** Tegenover servicecentrum.
Huisvuil dient in dichtgebonden plastic zakken te worden aangeleverd.
Groot huisvuil niet in de container.


GROENCONTAINERS                                            
* Tegenover servicecentrum.
Klein compost zoals bladeren, gras en klein snoeiafval en overig los tuinafval in kleine stukjes, deponeren in de groencontainer(s) naast de huisvuilcontainer.

PAPIER+OUD METAAL
** Rechts naast het servicecentrum.
Papier en karton dient gebundeld in de rolcontainer gedeponeerd te worden.  Oud ijzer en blik dient in de ijzeren container gedeponeerd te worden.  Blikken die dierenvoer en eten hebben bevat eerst omspoelen i.v.m. ongedierte. Glas omgespoeld in de glasbak.

OPHALEN GROENAFVAL
Op de eerste maandag van de maand halen wij in de periode april t/m oktober uw takken en snoeiafval op.  In geval van feestdagen of andere omstandigheden, word het de volgende dag opgehaald. U dient het klaar te leggen bij de ingang op uw tuinpad, niet op onze paden en lege plaatsen. Snoeiafval in zakken, takken in lengtes van max.  1 meter samengebonden. Boomwortels en stronken moet u zelf afvoeren.

GROOT HUISVUIL EN CHEMISCH AFVAL
Groot huisvuil en chemisch afval dient u zelf af te voeren.  Hieronder verstaan wij o.a. : tuinmeubelen, timmerhout, bedden en matrassen, wasmachine, televisie, koelkast ect. en overig chemisch afval. Indien u het toch bij ons deponeert brengen wij kosten in rekening voor het afvoeren.


Kieftveen 13
3781 PP Voorthuizen

T 0342 47 18 28
M info@thehap.nl

The Hap Chaletpark logo
Chaletpark The Hap B.V.
Kvk 09027679
BTWnr NL 8046.48165.B01